Prebuďte v deťoch malého domáceho majstra

Ako zábavným a poučným spôsobom rozvíjať manuálne a motorické zručnosti, kreativitu a fantáziu vašich detí? Objavte úžasný svet drevených dielní a náradia od Burpy.sk! 

Objavte našu ponuku drevených dielní a náradia pre vaše deti

1.Drevená dielňa pre domácich majstrov

Táto krásna a funkčná dielňa s praktickým odkladacím priestorom umožní vášmu dieťaťu cítiť sa ako pravý mechanik vďaka mnohým funkciám, ako je zatĺkanie klincov, uťahovanie skrutiek, či strihanie dielov. 

2.Drevený stôl DIY Workshop

Praktický a robustný stôl bude splneným snom každého malého majstra. Obsahuje rôzne nástroje ako pílka, kladivo či meter, a to všetko so zaoblenými rohmi a hranami pre bezpečné hranie

3.Drevený box na náradie

Praktický a štýlový box na náradie je ideálnym miestom na uloženie všetkých nástrojov. Box je vyrobený z kvalitného dreva a obsahuje základné náradie ako kľúč, ozubené kolieska, či rôzne skrutky a matice.

4.Drevená sada náradia Box 20 ks

Táto sada obsahuje 20 najdôležitejších nástrojov v šikovnom boxe, vďaka ktorým vaše deti získajú základné zručnosti pre prácu v dielni.

5.Taška na náradie pre malých majstrov

Taška na náradie obsahuje 6 nástrojov, 6 doplnkov a 8 kariet, ktoré sú potrebné na renovačné práce, a má praktický úchyt na pohodlné prenášanie.

6.Drevená sada náradia 15 ks

Drevená sada obsahuje 15 najdôležitejších nástrojov, ktoré sú prispôsobené veľkosti detských rúk, a vďaka zaobleným hranám sú bezpečné na hranie.

Nechajte deti tvoriť a učiť sa s produktmi od Burpy.sk!

V našom eshope nájdete širokú škálu produktov pre malých majstrov, ktoré pomôžu vašim deťom rozvíjať ich zručnosti a kreativitu. Objavte svet tvorivosti a prebuďte v sebe i vašich deťoch skryté talenty!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz